Contact

 

home nini

 

Nini Borrèl

 

Nini is gediplomeerd Acupuncturist, Tuina Masseur en heeft haar medische basiskennis afgerond. Voor opleiding is Sociaal Pedagogisch hulpverlener. Om de kwaliteit te blijven waarborgen blijft Nini zich verdiepen in nieuwe scholing. Naast cupping, guasha en dry needling, geeft ze ook behandelingen in maderotherapie.


icoon telefoon

06 291 35 367

 

 

 

 

home henny

 
 

Henny Borrèl

 

Henny is gediplomeerd Acupuncturist, Tuina-therapeurt en Kruidentherapeut. Henny heeft de opleiding Westerse medische basiskennis afgerond. Om de kwaliteit te blijven waarborgen blijft Henny zich verdiepen in nieuwe scholing. De volgende bijscholingen heeft hij bepaald; ooracupunctuur, acupunctuur voor kinderen, cosmetisch acupunctuur, laseracupunctuur, en electroacupunctuur.

home silf

 
 

Silf van Deutekom

 

Silf van Deutekom is o.a. gediplomeerd voetreflex-therapeut, tenenlezen, pedicure en gespecialiseerd in diabetisch en reumatische voet. Silf is gediplomeerd sportmasseur, en heeft zich geschoold in integratieve massage, kruidenstempels, hotstonemassage. Silf is mindfulness coach en geeft trainingen, zowel in groepsverband als individueel. 

Contact links

Contactformulier

E-mail verzenden
Contact rechts

plattegrond  

Contact

Adres

Den Akker 10
5404 PE Uden

Email

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 KvK 17261874